Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil ikke ha medlidenhet

Brad Pitts eks er lei av at folk synes synd på henne.

(Dagbladet.no:) Jennifer Aniston vet at folk synes synd på henne- og hun hater det,

skriver USA Today.

- Medlidenheten gir meg frysninger, sier Aniston til april-utgaven av magasinet Vouge.

Ønsker ikke være offer

I intervjuet ber Aniston instendig om at media ikke må gjøre henne til et offer.

- Jeg er så lei av å være en del av dette forvridde \'Bermuda-triangelet\', sier hun og viser tydelig til trekanten bestående av Aniston, Brad Pitt og Angelina Jolie, skriver USA Today.

Helt siden Anistons brudd med Brad Pitt i fjor, har media holdt øye med utviklingen i parforhold for de to tidligere ektefellene.

Angelina var et sjokk

 En forsmådd eks: er det siste Jennifer Aniston ønsker å være. Hun hater at folk synes synd i henne etter bruddet med Brad Pitt. Foto: Scanpix
En forsmådd eks: er det siste Jennifer Aniston ønsker å være. Hun hater at folk synes synd i henne etter bruddet med Brad Pitt. Foto: Scanpix Vis mer

Jennifer vedgikk i høst at det var et sjokk for henne at Pitt hadde funnet sammen med skuespiller Angelina Jolie- kjent fra Tomb Rider-filmene.

I dag venter Brad Pitt barn med Angelina Jolie, mens Aniston i det siste har blitt koplet sammen med skuespiller Vince Vaughn. De to spiller mot hverandre i filmen \'The Break-Up\' som kommer på kino i juni.

De to ble observert sammen på en av Oscar-festene, men Aniston er nokså ordknapp ovenfor Vogue når det gjelder motspiller Vaughn.

- Først og fremst er han en virkelig god og lojal venn, sier hun til magasinet.

Baby på vei: Eksmannen Brad Pitt har funnet lykken med Angelina Jolie.
Ny kjæreste?:Skuespiller Vince Vaughn har blitt koplet sammen med Jennifer Aniston.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling