- Jeg vil ikke være med på at barna skal styre alt. Det er bare barn. Det er vi voksne som skal bestemme

Jon Almaas (46) tar et oppgjør med den moderne livsstilen.

FESTEN ER IKKE OVER: I dag er det 15 år siden det aller første «Nytt på nytt»-programmet ble sendt på NRK. Hvor lenge han skal fortsette, vet ennå ikke programleder Jon Almaas (46). Sending på fredag blir det i alle fall. 
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FESTEN ER IKKE OVER: I dag er det 15 år siden det aller første «Nytt på nytt»-programmet ble sendt på NRK. Hvor lenge han skal fortsette, vet ennå ikke programleder Jon Almaas (46). Sending på fredag blir det i alle fall. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De fleste idrettsutøvere gir seg på topp, det er det mest stilrene. Men jeg er litt usikker på hvor den toppen er, sier Jon Almaas (46) til Dagbladet.

Stillingen hans er snart liggende i den gulorange sofaen på NRK. Almaas begynte i sittende. Vi har vært gjennom hans musikk- og treinteresse. Hans forhold til barneoppdragelse, trening og det nyoppstartede aksjeselskapet Alm-tec.

Mer om det siden, for i dag er det 15 år siden den aller første «Nytt på nytt»-sendinga på NRK. Almaas har ledet programmet gjennom en tredjedel av sitt liv, men hevder likevel at han ikke vet hvor lenge han skal fortsette.

- Vi har ikke hatt noen langstidsplan for hvor lenge vi skal holde på. Det eneste jeg kan si er at jeg har lyst til å gi meg før seerne gir seg. Jeg har ikke lyst til å holde på når jeg ikke syns det er gøy å sitte i studio og lage «Nytt på nytt» lenger, sier Almaas og fortsetter:

- Akkurat nå har vi høye seertall og jeg syns det er gøy, men tanken på at jeg skal gjøre det samme om... jeg merker jo at jeg har holdt på i 15 år, liksom. Og hvis jeg skal gjøre noe annet mens jeg fremdeles kan gå på to bein, må jeg få ut finger'n.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer