- Jeg vil ikke være Sissel

Christine Gulbrandsen vil fortelle om seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Christine Gulbrandsen (21) ble for alvor kjent i Norge i fjor, da hun ble Norges bidrag i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.

Denne uka er hun ute med sitt tredje album, et album hun mener er mer modent enn de to platene hun har gitt ut tidligere:

- Jeg har blitt eldre og fått en større forståelse og bedre kunnskap om hvordan ting fungerer, både teknisk, og lydmessig, sier Christine, og understreker at hun har vært med å produsere plata.

Lørdag arrangeres den norske finalen i årets Grand Prix i Oslo Spektrum. Da er Christine tilstede, men bare som pauseunderholdning. Hun kan se tilbake på et år med mye oppmerksomhet siden fjorårets finale i Athen:

- For meg har det vært en positiv greie. Jeg lærte utrolig mye, det er ikke bare-bare å stå på en scene og synge for 120 millioner.

Dette er det første albumet hvor hun har enkelte låter på norsk.

- Jeg liker å utforske nye ting. Dessuten har jeg opplevd når jeg har gjort ting på norsk tidligere at jeg får en bedre kontakt med publikum, de følger bedre med. Engelsk er jo noe alle holder på med, og tidligere tror jeg det var noe jeg kunne gjemme meg bak, sier Christine til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer