Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil lage albumet jeg alltid har hatt lyst til

«André 3000» utelukker ikke å gå solo.

VIL LAGE ALBUM: André Benjamin, bedre kjent som «André 3000» fra hiphop-duoen Outkast, utelukker ikke at han kommer med et soloalbum. Foto: Stella Pictures
VIL LAGE ALBUM: André Benjamin, bedre kjent som «André 3000» fra hiphop-duoen Outkast, utelukker ikke at han kommer med et soloalbum. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): André Benjamin (39), bedre kjent under artistnavnet «André 3000», utgjør sammen med Antwan «Big Boi» Patton (39), den amerikanske hiphopduoen Outkast.

I sommer la duoen, som har hits som «Hey Ya!», «Ms. Jackson», «Roses» og «So Fresh, So Clean» i baklomma, ut på en gjenforeningsturné, der de blant annet besøkte Øyafestivalen i Oslo

Selv om hiphop-gruppa hadde stor suksess på 2000-tallet, har det fram til nå vært stille siden 2007. Big Boi har siden Outkasts siste album «Idlewild» utgitt to soloalbum, mens André enda ikke har samlet seg til å lage en fullengder. 

Nå ser det derimot ut som han vil i studio og lage det etterlengtede debutalbumet. 

- Vil trylle fram noe I et intervju med Life and Times forteller han at han er klar for sitt eget soloprosjekt etter Outkast-turneen. 

- Jeg har tenkt å lage dette albumet som jeg alltid har hatt lyst til å spille inn, sier han og legger til:

- Vi jobber begge med våre soloalbum. Big Boi er veldig nær sitt neste album. Etter denne turnéen vil jeg komme meg i studio og se om jeg kan trylle fram noe.  

Videre bekrefter han at det ikke ligger noe Outkast-oppfølger i planene.

Trente for å gå ned i vekt André 3000 er ikke bare aktuell med Outkast-gjenforening for tida. Han er nemlig hovedrollen i filmen «Jimi: All is By My Side», der han spiller Jimi Hendrix i 12 viktige måneder i hans liv fra 1966-1967.

Til Life and Times forteller André at han jobbet mye for å bli Hendrix i filmen.

- Jeg så på alle opptakene jeg kunne finne av Hendrix og lyttet til hvert intervju jeg aldri hadde hørt. Jeg trente for å gå ned i vekt og jeg øvde på gitaren i flere måneder, sier han.

Filmen hadde amerikansk premiere 26. september, men har ennå ikke fått noen planlagt norsk dato.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling