- Jeg vil lage albumet jeg alltid har hatt lyst til

«André 3000» utelukker ikke å gå solo.

VIL LAGE ALBUM: André Benjamin, bedre kjent som «André 3000» fra hiphop-duoen Outkast, utelukker ikke at han kommer med et soloalbum. Foto: Stella Pictures
VIL LAGE ALBUM: André Benjamin, bedre kjent som «André 3000» fra hiphop-duoen Outkast, utelukker ikke at han kommer med et soloalbum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): André Benjamin (39), bedre kjent under artistnavnet «André 3000», utgjør sammen med Antwan «Big Boi» Patton (39), den amerikanske hiphopduoen Outkast.

I sommer la duoen, som har hits som «Hey Ya!», «Ms. Jackson», «Roses» og «So Fresh, So Clean» i baklomma, ut på en gjenforeningsturné, der de blant annet besøkte Øyafestivalen i Oslo. 

Selv om hiphop-gruppa hadde stor suksess på 2000-tallet, har det fram til nå vært stille siden 2007. Big Boi har siden Outkasts siste album «Idlewild» utgitt to soloalbum, mens André enda ikke har samlet seg til å lage en fullengder. 

Nå ser det derimot ut som han vil i studio og lage det etterlengtede debutalbumet. 

- Vil trylle fram noe I et intervju med Life and Times forteller han at han er klar for sitt eget soloprosjekt etter Outkast-turneen. 

- Jeg har tenkt å lage dette albumet som jeg alltid har hatt lyst til å spille inn, sier han og legger til:

- Vi jobber begge med våre soloalbum. Big Boi er veldig nær sitt neste album. Etter denne turnéen vil jeg komme meg i studio og se om jeg kan trylle fram noe.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer