- Jeg vil også slutte

Krisen i Spice Girls topper seg. Nå vil også Mel B. hoppe av popkarusellen og bli soloartist. Det avslører hennes mor til avisen News of the World.

I går sjekket Mel B., Mel C. Victoria og Emma ut fra Grand Hotell i Oslo uten å svare på noen spørmål om splitingen av Spice Girls.

Samtidig satt gruppens jurister i krisemøte med Geri Halliwells advokat Julian Turton for å finne ut hva som skal skje med gruppen, skriver Aftonbladet i dag.

Ringte moren

Fredag kveld, bare noen timer etter at Geri hadde fortalt de andre i bandet at hun aldri ville synge med gruppa mer, ringte Mel B. til sin mor og fortalte at også hun vil slutte.

- Hvis Spice Girls slutter, kommer Mel B. definitivt til å fortsette selv, sier Andrea Brown til News of the World.

Showet i Oslo var det siste i Europa på verdensturnéen. Nå har gruppen fri i ti dager før de drar videre til USA og 40 konserter. Forutsatt at gruppen ikke er oppløst innen den tid.

Taper

Geri Halliwells beslutning om å hoppe av kan koste henne dyrt. Hun har tjent 160 millioner kroner på suksessen med Spice Girls, men risikerer nå å bli dratt inn i rettslige forhandlinger. Ifølge Sunday Mirror taper også Geri en betydelig sum ved å slutte

halveis i gruppas verdensturné. Eksperter innenfor musikkindustrien har regnet ut at Geri ville tjent rundt 5 million pund på å billetsalg, sponsoravtaler og Spice Girls-effekter.

<B>SOLO</B> Mel B. på balkongen på Grand Hotell for å si hei til hundrevis av fans under Oslo-besøket.