- Jeg vil også slutte

Krisen i Spice Girls topper seg. Nå vil også Mel B. hoppe av popkarusellen og bli soloartist. Det avslører hennes mor til avisen News of the World.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går sjekket Mel B., Mel C. Victoria og Emma ut fra Grand Hotell i Oslo uten å svare på noen spørmål om splitingen av Spice Girls.

Samtidig satt gruppens jurister i krisemøte med Geri Halliwells advokat Julian Turton for å finne ut hva som skal skje med gruppen, skriver Aftonbladet i dag.

Ringte moren

Fredag kveld, bare noen timer etter at Geri hadde fortalt de andre i bandet at hun aldri ville synge med gruppa mer, ringte Mel B. til sin mor og fortalte at også hun vil slutte.

- Hvis Spice Girls slutter, kommer Mel B. definitivt til å fortsette selv, sier Andrea Brown til News of the World.

Showet i Oslo var det siste i Europa på verdensturnéen. Nå har gruppen fri i ti dager før de drar videre til USA og 40 konserter. Forutsatt at gruppen ikke er oppløst innen den tid.

Taper

Geri Halliwells beslutning om å hoppe av kan koste henne dyrt. Hun har tjent 160 millioner kroner på suksessen med Spice Girls, men risikerer nå å bli dratt inn i rettslige forhandlinger. Ifølge Sunday Mirror taper også Geri en betydelig sum ved å slutte

halveis i gruppas verdensturné. Eksperter innenfor musikkindustrien har regnet ut at Geri ville tjent rundt 5 million pund på å billetsalg, sponsoravtaler og Spice Girls-effekter.

<B>SOLO</B> Mel B. på balkongen på Grand Hotell for å si hei til hundrevis av fans under Oslo-besøket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer