I SORG: Santa Montefiore har stor sukess som forfatter - men er midt i sitt livs største sorg etter at hun for kort tid siden mistet sin tre år yngre søster.
 Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
I SORG: Santa Montefiore har stor sukess som forfatter - men er midt i sitt livs største sorg etter at hun for kort tid siden mistet sin tre år yngre søster. Foto: Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer

Santa Montefiore mistet søsteren

- Jeg vil virkelig ikke snakke om det, det er bare fem uker siden. Jeg kan bare si at jeg er lei meg og sønderknust

Bare uker før bestselgerforfatter Santa Montefiore (48) dro til Norge, ble søsteren Tara Palmer-Tomkinson, prins Charles' guddatter, funnet død.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg vil virkelig ikke snakke om det, det er bare fem uker siden. Jeg kan bare si at jeg er lei meg og sønderknust. Jeg vet hun er på et bedre sted nå. Det finnes ingen trøst, du må bare lære å leve med det, sier en preget Santa Montefiore.

Suksessforfatteren er på lynvisitt til Norge for å promotere sin femte bok på norsk, Toner av kjærlighet og krig – midt i sorgen over søsteren og forvaltningen av hennes testamente.

8. februar ble Tara Palmer-Tomkinson funnet død i sitt hjem i London, bare 45 år gammel. Den tidligere modellen og tv-personligheten, it-jenta og sosietetspiken, kjempet i mange år mot sin kokainavhengighet.

Obduksjonsrapporten fastslo dødsårsaken til å være et perforert magesår – en sjelden komplikasjon av et magesår, der det går hull enten på magesekken eller tolvfingertarmen, og der innholdet fra disse kan tømme seg ut i bukhulen og forårsake en livstruende tilstand.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn