- Jeg ville aldri vært med selv

Temptation Island har premiere på TV Norge i morgen kveld. Selv ville programleder Pontus Gårdinger aldri stilt opp som deltaker i programmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når «Temptation Island» starter i morgen kveld på TV Norge stiller to norske par opp som deltakere. Stripperen Sara Unger og musikersamboeren hennes Geir Bratland, samt ungdomskjærestene Anette Fjelleng Hansen og Kenneth Molberg Nordås skal begge teste forholdene sine på fristerøya.

- Jeg forstår dem på sett og vis, men jeg kan personlig ikke forstå at man offentlig henger ut seg selv på den måten. Det hadde vært lettere å forstå om de var med i et sosialt eksperiment i regi av universitetet, men jeg forstår overhodet ingen som stiller opp i sånne programmer. Jeg hadde aldri stilt opp selv, sier «Temptation Island»-pogramlederen Pontus Gårdinger.

Forrige uke fikk TV Norge seg en liten smell på Big Brother. Bare 180 000 valgte å følge sendingen sist fredag, og det er begredelige tall for fjorårets store tv-hit. BB-programleder Arve Juritzens premiere på sitt nye talk-show, «Arve Juritzen direkte,» fikk også en lunken mottagelse hos seerne. 219 000 fulgte Juritzen gjennom programmet, mens TV2s nye komiserie «Holms» ble de kommersielle tv-stasjonenes vinner med 852 000 seere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer