- Jeg ville aldri vært med selv

Temptation Island har premiere på TV Norge i morgen kveld. Selv ville programleder Pontus Gårdinger aldri stilt opp som deltaker i programmet.

Når «Temptation Island» starter i morgen kveld på TV Norge stiller to norske par opp som deltakere. Stripperen Sara Unger og musikersamboeren hennes Geir Bratland, samt ungdomskjærestene Anette Fjelleng Hansen og Kenneth Molberg Nordås skal begge teste forholdene sine på fristerøya.

- Jeg forstår dem på sett og vis, men jeg kan personlig ikke forstå at man offentlig henger ut seg selv på den måten. Det hadde vært lettere å forstå om de var med i et sosialt eksperiment i regi av universitetet, men jeg forstår overhodet ingen som stiller opp i sånne programmer. Jeg hadde aldri stilt opp selv, sier «Temptation Island»-pogramlederen Pontus Gårdinger.

Forrige uke fikk TV Norge seg en liten smell på Big Brother. Bare 180 000 valgte å følge sendingen sist fredag, og det er begredelige tall for fjorårets store tv-hit. BB-programleder Arve Juritzens premiere på sitt nye talk-show, «Arve Juritzen direkte,» fikk også en lunken mottagelse hos seerne. 219 000 fulgte Juritzen gjennom programmet, mens TV2s nye komiserie «Holms» ble de kommersielle tv-stasjonenes vinner med 852 000 seere.

TV3 er så langt i år den store taperen i det norske fjernsynsmarkedet. Kråkeslottet har floppet fatalt, og heller ikke høstens store TV3-satsinger som «Robinson» og «Harem» innfridde.

Om «Temptation Island» blir en suksess for TV Norge, kan TV3s motbør fortsette.

NEI: Programleder Pontus Gårdinger ville ikke vært med som deltaker i «Temptation Island.»