«Jeg ville ikke være han sinte artisten»

Timbuktu tilbake med ny musikk på fem år: – Det å få barn har virkelig gitt meg perspektiv.

TILBAKE: Timbuktu tilbake med ny musikk og er blidere enn på lenge: – Musikk som er litt oppløftende i tre og et halvt minutt kan også være en måte å skape en følelse av samhold på. Foto: Ida Madsen Hestman.
TILBAKE: Timbuktu tilbake med ny musikk og er blidere enn på lenge: – Musikk som er litt oppløftende i tre og et halvt minutt kan også være en måte å skape en følelse av samhold på. Foto: Ida Madsen Hestman. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– På et tidspunkt tenkte jeg «faen, for en sint artist jeg har blitt». Jeg ville ikke være «han sinte artisten». Jeg var lei av å høre meg selv rappe om politikk og samfunn og rasisme. Det blir for kjedelig, altså.

Det har med andre ord vært på tide å ta en pause fra alt alvoret, mener Jason «Timbuktu» Diakité. Han er litt lei av å snakke om det samme hele tiden. Og det merkes på musikken han nylig har sluppet. Vi møter den svenske artisten på farta i Oslo, i forbindelse med lanseringa av den bekymringsfrie låta «Dansez». Det er den første singelen av en rekke nye låter som vil komme utover året, før han tar fatt på en større sommerturné. Det er første gang den svenske rapperen slipper ny musikk siden albumet «För Livet Till Döden» som kom for fem år siden. I motsetning til i dag, var det en periode han husker var prega av mye sinne. Hele tiden.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer