Jegere i New York

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kvinner jakter på menn og omvendt i «Fast Food Fast Women», de jakter på sengehygge og kjærlighet og skjeler ikke til alder eller aldersforskjeller.

Alt konsentrert i et New York-nabolag med den lokale kafeen som sentrum, hvor vår hovedjeger Bella (Anna Levine) utøver en slags mild kontroll over smågretne gubber og nødstedte gatejenter.

Selv har hun et utilfredsstillende forhold til en eldre slimål og er nokså klar for å prøve seg på drosjesjåføren Bruno (Jamie Harris), som helst vil skrive bøker.

I en romantisk komedie som dette er de fleste av premissene fort lagt. Ingen vil måpe av forbauselse over verken forløp eller utfall, men Amos Kollek skaper atmosfære av et folkelig miljø og ditto persongalleri, av mennesker med håp og lengsler, og altså med klar melding om at grå hår ikke er til hinder for noe som helst.

Han byr på godhjertet sjarm og en særegen hovedrolle; Anna Levine ser faktisk helt spesiell ut og spiller like slentrende som hun snubler i sine spikertynne bein - med en sarkastisk undertone og distanse til hele kjønnsjakten og alle dens bytter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer