Jegertvillingene

Jegertvillingene trodde de ble «stalket». Så åpnet de SMSen

Jegertvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen gir ut kokebok sammen med den kjente kokken Erling Sundal.

GIR UT KOKEBOK: Jegertvillingene Kristine (t.v.) og Johanne Thybo Hansen (t.h.) gir ut kokebok sammen med kjendiskokk Erling Sundal. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GIR UT KOKEBOK: Jegertvillingene Kristine (t.v.) og Johanne Thybo Hansen (t.h.) gir ut kokebok sammen med kjendiskokk Erling Sundal. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen (27) trodde først det var en «stalker» som ringte, da kjendiskokk Erling Sundal gang på gang prøvde å få kontakt for å foreslå ei kokebok.

- Det var ingen «stalker», men en innpåsliten kokk. Jeg ringte, jeg la igjen beskjed på svareren. Det gikk fem måneder før jeg endelig fikk svar på en SMS, forteller Erling Sundal til Dagbladet, mens tvillingene småflirer ved siden av.

Sundal har, som mange andre nordmenn, pleid å følge programmet til de jaktglade tvillingene fra Nordreisa på TV Norge, «Jegertvillingene».

Men han har alltid savnet å se at de gjorde noe med råvarene de jaktet. Det ble avgjørende for en ny kokebokidé - bare han fikk tak i tvillingene, vel å merke.

- Hvem er det som maser? Kokken Erling Sundal? Vi vet egentlig jo godt hvem det er, men vi merket oss aldri navnet, sier Johanne lattermildt.

Tvillingene forteller at de trodde det bare var en raring på Facebook som skrev til dem, nok en gang.

Jakt- og fisketurer

Omsider svarte tvillingene på Sundals henvendelser. De falt for ideen, og de tre arrangerte et møte der de ble enige om hva slags bok de skulle lage. Det har endt med boka «Jegertvillingenes kokebok», som kom ut tidligere denne uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer