Jegertvillingene

Jegertvillingenes pikante puss. Krøp under dyna til den andres kjæreste

- Vi har ganske lik smak, men jeg er ikke forelsket i hennes type, og hun er ikke forelsket i min type for å si det sånn.

NY SESONG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen fra Nordreisa er klare med ny sesong av «Jegertvillingene» på TV Norge til våren. Da drar de blant annet til Svalbard. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet
NY SESONG: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen fra Nordreisa er klare med ny sesong av «Jegertvillingene» på TV Norge til våren. Da drar de blant annet til Svalbard. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen har dratt TV-seerne med seg på jakt både i USA og på hjemstedet i Reisadalen. Til våren er de også klare med en ny sesong av «Jegertvillingene» på TVNorge, hvor de møter folk fra hele landet som viser dem sine jaktmarker.

De breikjefta og jaktglade tvillingene er hverandres beste venner og viktigste støttespillere, også utenfor skjermen. Den utseendemessige likheten har de også utnyttet til å ha det moro på andres bekostning.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer