Jen og Ben igjen?

Jennifer Lopez og Ben Affleck oppsøkte et tinghus i Georgia. Dermed begynte ryktene om nye bryllupsplaner å svirre.

12. september skulle de to smis i hymens lenker. Kort tid før bryllupet annonserte de at gjestene og medieverdenen kunne legge nye planer for dagen. Offentliggjøringen ble etterfulgt av meldinger om at Lopez/Affleck var historie.

Nye bryllupsplaner?

Nå spekuleres det i om Lopez/Affleck virkelig er historie. Tirsdag formiddag ble de to observert i tinghuset Liberty County Courthus i byen Hinesville sør i Georgia.

Lopez og Affleck ankom tinghuset sammen med Bens bror Casey, tett fulgt av et hav av papparazier og autografjegere. Ryktene om nye giftemålsplaner spredte seg raskt.

Radiostasjonen Savannah meldte at Lopez/Affleck hadde lagt inn søknad om giftemål. Brooke Moran, som jobber i tinghuset, forteller at de stadig vekk så på hverandre, smilte og så lykkelige ut.

Avkrefter

Flere ansatte ved tinghuset avkreftet overfor Atlanta Journal-Constitution at de to kom til tinghuset for å legge bryllupsplaner.

Grunnen til at de oppsøkte tinghuset er ifølge AP og Atlanta Journal-Constitution at Ben skulle søke om våpentillatelse. Det var også dette han fortalte tilhørerne utenfor tinghuset etter at de var ferdige med sitt gjøremål.

- Jeg vil bare jakte litt, skal Affleck ha sagt ifølge en ansatt Atlanta Journal-Constitution har snakket med. Les mer om Jen og Ben:

Avviser bryllups-ryktene

- Jeg har ikke opplevd kjærlighet før nå

- Ja, vi er forlovet

Forlover seg

HISTORIE? Jennifer Lopez og Ben Affleck oppsøkte et tinghus i Georgia - angivelig fordi Ben skulle søke om våpenlisens. Rykter om nye bryllupsplaner spredte seg. Foto: AFP/SCANPIX