Jennifer Aniston ble ikke gjenkjent da hun gikk på butikken med filmsminke

- Det var helt utrolig.

UVANT:  Superstjerna Jennifer Aniston forteller at hun ikke ble gjenkjent på et kjøpesenter da hun gikk inn i rolle etter et opptak på natta Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP
UVANT: Superstjerna Jennifer Aniston forteller at hun ikke ble gjenkjent på et kjøpesenter da hun gikk inn i rolle etter et opptak på natta Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFPVis mer

(Dagbladet): Jennifer Aniston (45) ble verdenskjent gjennom tv-serien «Friends» på 1990-tallet, og siden har hun spilt i romantiske komedier som «The Break-Up» og «The Switch».

Hennes neste rolle derimot er annerledes.

- Ikke gjenkjent Under Filmfestivalen i Toronto, Canada, som går av stabelen nå, er «Cake» blitt vist. Der har Aniston rollen som Claire Simmons, ei dame som lever med konstante smerter etter ei trafikkulykke. Claire kjemper mot sin pilleavhengighet, plutselige sinneutbrudd og depresjon.

I motsetning til slik vi er vant til å se Aniston, bruker Claire ingen sminke og har tydelige arr i ansiktet.

Til magasinet E! News forteller Aniston at da hun gikk på butikken i rolle ble hun ikke gjenkjent.

- Vi spilte inn på natta, og bestemte oss for at - samme faen - la oss gå inn på Target (varehus, red.anm.) og se hva som skjer. Ingen kjente meg igjen. Det var ganske fantastisk, sier Aniston til E! News.

- Utrolig Hun forteller at menneskene hun møtte på kjøpesenteret syntes synd på henne, og ifølge bladet var det en deilig følelse for den verdenskjente skuespilleren å være anonym for en liten stund.

- Det er noe av det mest frigjørende. Det var helt utrolig, sier hun.

Det er Daniel Barnz som har regien på filmen, mens det er Patrick Tobin som har skrevet manuset.

I følge den svenske avisa Expressen hylles Aniston for sin innsats i filmen etter at den ble vist i Toronto. Avisa skriver også at 45-åringen forberedte seg til rollen ved å tilbringe mye tid sammen med en venn som ble avhengig av smertestillende etter ei båtulykke.