Jennifer Aniston ble ikke gjenkjent da hun gikk på butikken med filmsminke

- Det var helt utrolig.

UVANT:  Superstjerna Jennifer Aniston forteller at hun ikke ble gjenkjent på et kjøpesenter da hun gikk inn i rolle etter et opptak på natta Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP
UVANT: Superstjerna Jennifer Aniston forteller at hun ikke ble gjenkjent på et kjøpesenter da hun gikk inn i rolle etter et opptak på natta Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jennifer Aniston (45) ble verdenskjent gjennom tv-serien «Friends» på 1990-tallet, og siden har hun spilt i romantiske komedier som «The Break-Up» og «The Switch».

Hennes neste rolle derimot er annerledes.

- Ikke gjenkjent Under Filmfestivalen i Toronto, Canada, som går av stabelen nå, er «Cake» blitt vist. Der har Aniston rollen som Claire Simmons, ei dame som lever med konstante smerter etter ei trafikkulykke. Claire kjemper mot sin pilleavhengighet, plutselige sinneutbrudd og depresjon.

I motsetning til slik vi er vant til å se Aniston, bruker Claire ingen sminke og har tydelige arr i ansiktet.

Til magasinet E! News forteller Aniston at da hun gikk på butikken i rolle ble hun ikke gjenkjent.

- Vi spilte inn på natta, og bestemte oss for at - samme faen - la oss gå inn på Target (varehus, red.anm.) og se hva som skjer. Ingen kjente meg igjen. Det var ganske fantastisk, sier Aniston til E! News.

- Utrolig Hun forteller at menneskene hun møtte på kjøpesenteret syntes synd på henne, og ifølge bladet var det en deilig følelse for den verdenskjente skuespilleren å være anonym for en liten stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer