Jennifer hjelper gjerne Matt

Jennifer Aniston stiller gjerne opp i Matt LeBlancs nye tv-serie «Joey».

(Dagbladet.no): Matt LeBlancs rolle Joey får sin egen serie når «Venner for livet» slutter for godt. Medskuespiller Jennifer Aniston (Rachel) sier nå at hun blir med en episode hvis Matt spør.

- Jeg ville gjort alt for ham, sier hun til Skynews.

Filmaktuell

«Venner for livet» har allerede spilt inn sin siste episode. Selv skal Jennifer konsentrere seg om filmkarrieren etter at serien som gjorde henne til en superstjerne er over. Hun har allerede gjort suksess i «Bruce Almigthy». Nå er hun aktuell sammen med Ben Stiller («Royal Tenenbaums», «Meet The Parents» og «There\'s Something About Mary») i filmen «Along Came Polly».

Filmen handler om en mann som lever av risikoanalyse som ikke tør å ta risiko selv, men som innleder et risikabelt kjærlighetsforhold.

«Along Came Polly» har norgespremiere 5. mars.

Elle Macpherson

Ryktene går på at Matt LeBlanc skal få 500 000 dollar per episode. LeBlancs Joey flytter til Los Angeles for å satse videre på skuespiller-karrieren.

Det er ikke mye informasjon rundt prosjektet, men Star Magazine skriver at den engelske såpestjerna Jamie Dodd får en stor rolle i serien.

Ifølge Ananova var Dodd tiltenkt rollen som Joeys nevø. Men produsentene er ifølge Star nervøse for logiske hull som da må fylles fra «Venner for livet»-serien. Dodd skal derfor spille en kollega.

- Jeg er fortsatt i sjokk og hverken meg eller familien min innser helt at jeg flytter til LA, sier Dodd ifølge Ananova.

Ellers skal modellen Elle Macpherson returnere. Hun spilte en stund i «Venner for livet». «Joey» er tv-selskapet NBCs første spinoff siden «Frasier» oppstod etter «Cheers».

<B>EGEN SERIE:</B> Matt LeBlanc spiller Joey Tribbiani i tv-serien «Venner for livet». Nå får han sin egen serie som «Joey».
PREMIERE:</B> Jennifer Aniston spiller mot Ben Stiller i filmen «Along Came Polly».
<B>STILLER OPP:</B> Elle Macpherson skal være med i tv-serien «Joey».