Jennifer kjøper baby-tøy

Ryktene går om at Jennifer og Brad venter baby.

Den største shopperen av de seks «Friends»-stjernene, Jennifer «Rachel» Aniston, er observert på en ny type shopping: Hun har nå kjøpt et antikt stellebord for babyer og utstyr for gravide.

Jennifer har i tillegg bedt manusforfatterne i «Friends» å skrive inn at hennes karakter Rachel blir gravid. Det skal ifølge Ananova ikke by på noe problem. Den slanke skuespilleren blir ikke nødt til å skjule en kul på magen.

Gravide morsomheter

Courteney Cox opplevde tidligere i år at produsentene var svært åpne for at «Friends»-jentene ble gravide. Ifølge Ananova skal de ha fortalt henne at manusforfatterne kunne skrive inn alt mulig i serien.

Det var tilfellet da Jennifers kollega Lisa Kudrow skulle ha barn. Hennes graviditet har tidligere vært gjenstand for mange morsomheter i «Friends». Da Kudrow ble gravid ble hennes rollefigur Phoebe i serien samtidig surrogatmor for sin bror.

I forrige måned fortalte Jennifer at hun var så forelsket i ektemannen Brad Pitt, at det eneste som kunne gjøre henne lykkeligere var en baby. De to legger ikke skjul på at de ønsker familieforøkelse.

Paret har nå sett på en villa ved sjøen til nesten 90 millioner, perfekt for en liten familie.