Jennifer klar for Liv

Liv Ullmann har tegnet kontrakt med Oscar- og Golden Globe-vinner Jennifer Connelly til en ny storfilm. Hun står selv for manus og regi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): En ti uker lang opptaksperiode på Island og i England begynner 27. august i år. Filmen har et budsjett på 10 millioner dollar. Produsent er Steven Haft, som også sto bak den prisbelønnede filmen «Dead Poets Society».

-  Dette er en film som har ligget der i tre år. Nå er det skrevet kontrakt, så nå blir det endelig noe av den. Det tør jeg vel si, selv om man vet at det kan skje noe med sånne filmer så seint som dagen før opptakene skal starte, sier Liv Ullmann til Dagbladet.

Hun er gjest ved Trondheim internasjonale filmfestival Kosmorama, som pågår i disse dager. Her skal hun ha såkalt masterclass om skuespill. Hun skal også sitte i juryen for festivalens pitche-konkurranse, der deltakerne får vurdert sine filmideer med publikum til stede i salen.

Islandsk bok

Ullmann har skrevet manuset til den nye storfilmen etter romanen «The Journey Home» av den islandske forfatteren Olaf Olafson.

-  Jeg synes boka er dypt bevegende, veldig merkelig og veldig vanskelig. Derfor ble jeg nesten smigret, da de kom og spurte om jeg ville skrive manus og regissere.Handlingen er lagt til åra fra 1929 til 1959, og skildrer en kvinnes liv før og etter den andre verdenskrig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer