<strong>TØFFE TAK:</strong> Jennifer Lawrence måtte spille inn sexscene med Chris Pratt. Foto: NTB SCANPIX
TØFFE TAK: Jennifer Lawrence måtte spille inn sexscene med Chris Pratt. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Jennifer Lawrence drakk seg full og ringte mamma på settet til norsk regissør

Ikke bare-bare å spille sin første sexscene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «The Passengers» er en romantisk science fiction-film, en kjempesatsing fra Sony med to av verdens hotteste skuespillere i hovedrollene og norske Morten Tyldums første film etter Oscar-vinneren «The Imitation Game».

- Bisarr opplevelse

Filmen, som ble spilt inn i Atlanta i høst, omfatter dessuten Jennifer Lawrences første sexscene noensinne. Det avslørte 25-åringen i The Hollywood Reporters store rundebordintervju med åtte sentrale Hollywood-skuespillere, deriblant Helen Mirren, Jane Fonda, Cate Blachett og Kate Winslet.

Det var en «bisarr opplevelse», og selv om alt gikk korrekt for seg var hun svært nervøs, forteller Lawrence, som nå er kinoaktuell i «Hunger Games: Mockingbird Part 2».

- Jeg drakk meg skikkelig, skikkelig full. Men det ledet bare til mer nervøsitet da jeg kom hjem, fordi jeg tenkte «hva er det jeg har gjort?» sier hun.

Ringte mamma

Det hjalp ikke at hennes motspiller, «Jurassic World»-stjerna Chris Pratt, er en godt gift mann.

- Det var første gang jeg kysset en gift mann, og skyldfølelse er det verste du kan ha i magen. Jeg vet jo at det bare er jobb, men magen vil ikke høre på det. Så jeg ringte mamma og ba henne si meg at det er OK. Jeg var bare veldig sårbar. Og du vet aldri hva som blir for mye, men du vil at det skal være ekte, slik som med alt annet, sier hun.

I filmen spiller Pratt en astronaut som egentlig skal ligge i dvale ombord i et romskip i 60 år, men som våkner for tidlig og bestemmer seg for å vekke ytterligere en medpassasjer - Lawrence - for ikke å tilbringe resten av livet i ensomhet.

Filmen har et budsjett på 150 millioner dollar, ti ganger som mye som Tyldums forrige film.

Hans neste prosjekt blir å filmatisere Agatha Christies «Og dermed var det ingen» for 20th Century Fox, og nylig ble det kjent at han har kjøpt rettighetene til den norske ungdomsboka «Luridiumstyven».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer