Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jennifer Lawrence skal spille Castros elskerinne

Golden Globe-vinneren i nytt samarbeid med «American Hustle»-forfatter.

TAR HOLLYWOOD MED STORM: Jennifer Lawrence er igjen Oscar-nominert og fortsetter å ta på seg krevende roller Foto: NTB Scanpix
TAR HOLLYWOOD MED STORM: Jennifer Lawrence er igjen Oscar-nominert og fortsetter å ta på seg krevende roller Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De fire siste årene har vært hektiske for Jennifer Lawrence. Med 14 filmer under beltet og en rekke priser å vise til, har hun blitt en av Hollywoods heteste stjerner.

Nylig vant hun sin tredje Golden Globe-statuett for sin rolletolkning av Joy Mangano, damen som oppfant Miracle Mop, i filmen «Joy».

Nå er hun igjen klar for en rolle fra det virkelige liv.

Castros elskerinne I et nytt samarbeid med Sony og «American Hustle»-skribent, Eric Warren Singer, skal hun gå inn i rollen som Marita Lorenz i filmen «Marita», melder The Hollywood Reporter.

Filmen vil bli et biografisk spion-drama, med litt romantikk, inspirert av de utrolige hendelsene som oppsto i Lorenz` liv.
«Marita» skal fortelle om hvordan hun som 19-åring, traff og startet en affære med Fidel Castro, i 1959.

Etter hun ble gravid og tok abort, reiste Lorenz fra Cuba og sluttet seg til antikommunistene i USA.
Her ble hun rekruttert av CIA for å dra tilbake til Cuba å drepe Castro.

I 1960 reiste hun tilbake til Cuba for å utføre drapet, men, ifølge historien, ga hun etter for kjærligheten.

Kom ut av intet I år spiller hun i Morten Tyldum-regisserte «Passengers» med Chris Pratt. Under innspillingen av science-fiction dramaet drakk Lawrence seg full på settet.

- Jeg drakk meg skikkelig, skikkelig full. Men det ledet bare til mer nervøsitet da jeg kom hjem, fordi jeg tenkte «hva er det jeg har gjort?» sa hun under The Hollywood Reporters store rundebordintervju i fjor.

«Winters Bone» var Lawrence` gjennombruddrolle, men hun ble for alvor kjent hos allmennheten da hun gikk inn i rollen som Katniss Everdeen i «The Hunger Games»-filmene.

Etter dette har hun tatt på seg flere kritikerroste roller samtidig som hun har blitt kjent for sine friske og impulsive uttalelser.

Sterke uttalelser Lawrence har havnet i hardt vær flere ganger på grunn av hennes uttalelser.

På bakrommet under årets Golden Globe-utdeling ga hun en utenlandsk journalist en skjennepreken.

Journalisten satte i gang med sitt spørsmål men rakk ikke å fullføre før Lawrence avbrøt:

- Du kan ikke leve hele livet bak telefonen, bror. Du kan ikke gjøre det. Du må leve i nuet, sier Lawrence.

Kommentaren ble møtt av latter fra pressekorpset som hadde møtt opp men det ble en stor diskusjon på Internett om det faktisk var innafor av Lawrence å gjøre dette.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media