Anmeldelse Film «Second Act»

Jennifer Lopez er hylende utroverdig. Igjen.

Jennifer Lopez er spektakulært lite troverdig som butikkmedarbeideren som får en gyllen sjanse

SKINNENDE KULISSER FOR J.LO: Jennifer Lopez er sitt sedvanlige glossy jeg i «Second Act», filmen der hun liksom skal være en undervurdert butikkmedarbeider. Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FILM: Det er ikke godt å si hva som er minst troverdig i «Second Act». Jennifer Lopez gjør igjen et iherdig forsøk på å minne om at hun egentlig, innerst inne, fremdeles er Jenny from the Block.

Det gjør hun i rollen som Maya, en sandblåst butikkmedarbeider som bor i en påfallende stor leilighet sammen med en nesegrust beundrende kjæreste (Milo Ventimiglia). Men ledelsen verdsetter ikke Mayas erfaring og ansetter en tufs med universitetsgrad som mellomleder.

Men Maya har venninner, som alle er mindre filmstjernepene og mer sassy, og som derfor kan fylle den litt nedverdigende komedierollen det er å sette mot i den billedskjønne heltinnen mens hun kan forbli i hva-da-lille-meg-modus.

«The Apprentice»-aktig

Snart er Maya, høyst motvillig, utstyrt med falsk cv og jobbintervju hos en kosmetikkgigant.

Det stotrende intervjuet hennes viser seg å være akkurat det de vil ha, referanser er det ingen som bryr seg med, og snart skal Maya bryne seg i det som i praksis er en uttværet og Donald-løs versjon av «The Apprentice». Smertefulle hemmeligheter dukker opp. Lurer du på om det er en makeoverscene på en luksusbutikk involvert? Nei, du gjør ikke egentlig det, gjør du vel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer