Jennifer uten kjæreste

Jennifer Aniston fra den populære tv-serien «Friends» skal ha dumpet kjæresten gjennom to år, Tate Donovan.

Den populære tv-stjernen Jennifer Aniston vil ettersigende ikke leve lykkelig resten av livet med skuespiller Tate Donovan allikevel. Donovan er selv skuespiller med bakgrunn fra en rekke produksjoner. Før han ble sammen med Jennifer var han blant annet knyttet til Sandra Bullock. Ryktene om parets endelige brudd har lenge herjet blant forståsegpåere i sladderpressen. Paret ble sammen for to år siden og skal i perioder ha vært opp etter ørene forelsket. I november 1996 utvekslet de vennskapsringer, men de benektet begge at de var forlovet. Da Jennifer møtte pressen i London uten ring i forrige måned startet ryktene. Jennifer var i London for å ta opp sesongens siste «Friends»-episode. Til nysgjerrige engelske journalister nektet hun for at fraværet av ring betydde noe. Hun forsvarte seg med at hun ikke hadde tatt på seg alle smykkene sine denne dagen.

Nå har faren til Tate Donovan bekreftet bruddet til magasinet People, skriver Mr. Showbiz.

Rykter

En av grunnene til at Jennifer dumpet kjæresten skal være at han nektet å gifte seg med henne.

Den siste sesonget har Donovan hatt flere gjesteopptredner i «Friends», der han spiller kjæresten til Jennifers rolle, Rachel. Det tv-forholdet faller i grus da Rachel frir.

Vi vet ikke om livet har kopiert kunsten, men uansett årsak er det tegn som tyder på at Jennifer Aniston igjen danser disco, ikke vals.