Jenny Augusta i Melodi Grand Prix

Jenny Augusta og Kristian Valen er MGP-favoritter: - Jeg spratt rundt i stua da jeg hørte det

Dagbladets anmelder mener disse to har de beste låtene.

FAVORITT: Jenny Augusta og Kristian Valen får terningkast fem av Dagbladets anmelder for låta «I go where you go». Foto: Jørn H. Moen / Julia Marie Naglestad
FAVORITT: Jenny Augusta og Kristian Valen får terningkast fem av Dagbladets anmelder for låta «I go where you go». Foto: Jørn H. Moen / Julia Marie Naglestad

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Tusen takk! Jeg spratt rundt i stua da jeg hørte det, for en utrolig hyggelig overraskelse, sier en begeistret Jenny Augusta Enge til Dagbladet.

Artisten forteller at hun ble hoppende glad for Dagbladets gode skussmål.

Jenny Augusta er én av ti håpefulle som drømmer om å gå seirende ut av Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum 11. mars. Vinneren får som kjent representere Norge i Eurovision-finalen i Kiev, Ukraina, i mai.

Soleklar favoritt

Låta hennes, «I go where you go», får terningkast fem av Dagbladets anmelder og trekkes fram som en soleklar favoritt. Artist og komiker Kristian Valen anses også som en sterk kandidat, og får servert samme antall øyne på terningen.

Overfor Dagbladet forteller Valen at han faktisk fryktet at NRK ville takke høflig nei til bidraget hans, den svært personlige balladen «You & I», nettopp fordi den er så privat og inspirert av mer mørkere tematikk enn den vanlige «MGP-gladdiscoen».

- Tusen takk! Målet er å gi alt i Spektrum sammen med alle de andre dyktige artistene. Man blir jo redd for å skuffe folk, men jeg skal gi jernet. Bank i bordet, sier en overrasket Valen og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer