Jens mangler 200 000 stemmer

«Martin Kolbergs sure og usakelige oppstøt på TV i går skaffer nok den borgerlige siden ennå noen flere stemmer. Kolberg er uten tvil Norges mest nedlatende, bedrevitende og ufyselige politiker. Så kjære Jens, kjør han i front så mye som mulig frem mot valget i 2009.

Mr:Mac

«Hvorfor klage så mye på Kolberg?? Han er jo gøy! Så lite saklig, påståelig og paranoid at han sikkert er den beste ververen for FRP og Høyre som kan finnes. Bortsett fra det faktum at foreldre ikke truer uskikkelige barn med busemannen nå lenger; de tar frem et bilde av kamerat Kolberg.

zclop«Det er ikke rart at de mister velgere! Min erfaring er at Jens er talsmann for problemene innad i regjeringen, og til og med det synes jeg ikke han er flink til. Det har vært lite politikk og MYE rot. Den lille biten av politikk regjeringen har ført er det Kristin Halvorsen som har presentert, og det har handlet om skatter og avgifter.

SplMja«For min del syns jeg regjeringen stort sett har gjort en god jobb.

De har en langsiktig strategi, men det er dessverre vanskelig for mange å se. Har aldri opplevd en opposisjon som er så på hugget som nå. Dessverre. Kanskje det beste for regjeringen rett og slett er å la FRP overta styringen, med billigere bensin, flere sjenkesteder og flere private sykehjem. Tenker nok det går ca 1 år så vil folk ha tilbake den sittende regjeringa.

Louvres