Jens og Valla

« Jens Stoltenberg! Vi krever et ærlig svar fra deg på de sannsynlige og velbegrunnede anklagene fra journalist og forfatter Torstein Tranøy. Med all respekt for alt det gode du gjør for Norge, så forventer vi at du kommer kritikken åpent og ærlig i møte og besvarer denne i landets aviser og på TV. Derfor ber vi deg om å svare og ikke bare tilsynelatende arrogant avvise disse utfordrende spørsmålene med enkle kommentarer som; «Det var jo en intern LO-sak».

Vidar

« Man kan si hva man vil om Valla, men AP og makteliten så på Valla som en trussel. Derfor ble hun mobbet ut i en skitten kampanje. Stoltenberg vet dette. Han satt i skyggene og fulgte hele prosessen. Utrolig feigt.

Mertz

« Jeg er en av dem som synes det var fryktelig dumt og trist at Gerd Liv ble «tvunge» til å trekke seg som LO-leder. Hun var en utrolig dyktig sådan for medlemmene. Hun hadde neppe blitt nødt til å gjøre det hvis hun selv ikke hadde begått de feil hun selv gjorde når media først hadde begynt kjøret.

Kjohan

« Jeg satt og så det mest opplagte yrkesmessige selvmord foran kamera noensinne vist på TV. Å forsøke å overse den opptredenen og å gjøre det hele til et komplott er patetisk.

Laien

« Valla falt for eget grep – og er historie allerede!

Jolly Jumper