BLE OPPRINGT AV JENS:  Ingen grenser-gjengen var samlet hjemme hos Birgit Skarstein (i midten) i går. Selveste statsminister Jens Stoltenberg ringte for å hylle deltakerne.  Foto: Anders Grønneberg
BLE OPPRINGT AV JENS: Ingen grenser-gjengen var samlet hjemme hos Birgit Skarstein (i midten) i går. Selveste statsminister Jens Stoltenberg ringte for å hylle deltakerne. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Jens Stoltenberg ringte «Ingen grenser»-Birgit

Turgjengen så siste episode sammen i går.

(Dagbladet): I går var det duket for siste episode av «Ingen grenser» på NRK. Hele 1 432 000 nordmenn så siste sending av ekspedisjonen.

De fleste av de elleve turdeltakerne var samlet hjemme hos Birgit Lovise Skarstein på Marienlyst i Oslo i går.

- Det var fint å se alle sammen igjen. Vi har hatt løpende kontakt hele veien, og er blitt gode venner, sier Skarstein til Dagbladet.

Jens ringte NRK.no skriver i kveld at selveste statsministeren ringte Skarstein i går.

- Det var Jens Stoltenberg som ringte ja. Han oppmuntret og sa det var et spennende og godt program. Mer vil jeg helst ikke si, sier Skarstein til nettstedet.

Skarstein ønsker ikke å kommentere telefonsamtalen overfor Dagbladet.

- Helt vilt Åtte av ekspedisjonsdeltakerne satt benket hos Birgit i går. NRK skriver at Einar Angelsen, Ingvill Bruland Vadla og Kari Sangro Olestad ikke hadde mulighet til å være til stede, men at de tre hadde telefonkontakt med sine turdeltakere.

Seertallene for årets sesong har vært skyhøye, og de har satt rekord hver søndag. Da Birgit får høre at over 1,4 millioner så dem nå toppen av Snøhetta i går, sier hun følgende:

- Er det ikke helt vilt? Jeg syns det er kjempehyggelig at så mange har sett på, og at vi når fram til så mange. Det er fint at mange setter pris på det vi har gjort, sier Skarstein til Dagbladet.

RINGTE:  Statsminister Jens Stoltenberg ringte Birgit Skarstein i går. 

Foto: Berit Roald / Scanpix
RINGTE: Statsminister Jens Stoltenberg ringte Birgit Skarstein i går. Foto: Berit Roald / Scanpix Vis mer