Jente-makt i Big Brother

Jentene får all makt når Big Brother går på lufta fra Stockholm i kveld. All grunn for glamourmodell og kjendis-rockedatter Carina Dahl til å hoppe i senga, med andre ord.

STOCKHOLM (Dagbladet): Den nye vrien visste ingen av deltakerne om, da Dagbladet møtte dem på hver sine isolerte hotellrom i Stockholm i går - få timer før de gikk inn i huset. Opptakene fra i går blir vist i TVNorges premieresending i kveld.

Her får de 12 guttene og seks jentene sjokkmeldingen. Jentene skal sende hjem én gutt hver eneste dag, til det er bare er seks gutter igjen i huset.

Høy bimbo-faktor

Som i fjor er det likelig fordelt mellom svensker og nordmenn i BB-huset. Det vil si at tre norske jenter og seks gutter i går entret bunkeren som skal være deres hjem og fengsel den nærmeste tida. For noen blir det snakk om dager, for vinneren bortimot fire måneder.

Glamourfaktoren er høy blant bertene, både på norsk og svensk side. To av tre jenter fra hver nasjonalitet holder høy babe- og bimbofaktor.

-  Hvorfor, programsjef Eivind Landsverk i TVNorge?

-  Fordi babes selger, sier Landsverk.

Ny singel

 ARTIST: Carina Dahl (20) satser på en sangkarriere, og håper å få hjelp av Big Brother. Foto: Martina Huber/Expressen
ARTIST: Carina Dahl (20) satser på en sangkarriere, og håper å få hjelp av Big Brother. Foto: Martina Huber/Expressen Vis mer

En av dem som skal selge den både utskjelte og elskede tv-realityen, er glamourmodell og danser og wannabe-artist Carina Dahl. 20-åringen er fra Trondheim, men bor i Oslo. Her jobber hun i Rask Models, ledet av glamourprinsessen Helene Rask.

-  Vi reiser rundt og gjør show og trekker folk til utestedenes barer, og er booket til langt inn i 2007. Snart kommer jeg også med singelplate, røper Carina. Som har timet starten på sin artistkarriere godt. Mens hun er inne i huset, er det meningen at poprocklåta hun har spilt inn, «Sticky Dough» (klissen deig), skal ut til radiostasjonene.

Carinas pappa, TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl, er manager for artisten Carina.

-  Han skal jobbe med å få låta mi kjent mens jeg er inne - og eventuelt få avtale med et plateselskap. Når jeg kommer ut, er det meningen at singelen skal komme i salg, sier Carina til Dagbladet.

-  Hvorfor ikke søke på Idol i stedet for BB?

-  Fordi jeg ønsker å kombinere en karriere med både sang, dans og modellvirksomhet. Dessuten ville jeg blitt så nervøs i Idol, sier Carina.

-  Du er glamourmodell. Hvor mye er fikset på hos deg?

-  Ingenting! Jo, forresten, jeg har extension i håret. Resten er ekte vare, lover Carina, som ikke har noe imot plastisk kirurgi.

Wannabe-modell

Det har heller ikke norsk babe nummer to, Linn Høyem (25) fra Oslo (nå bosatt på Skedsmo). Hun har fikset på det meste. Den arbeidsledige, hesteelskende og hundeeiende jenta legger ikke skjul på at målet er en karriere som glamourmodell:

-  Jeg forstørret brystene og gikk fra b-cup til d-cup. Håret er også til dels kunstig. Dessuten har jeg kunstige øyenbryn som også er buet så det framstår som en liten ansiktsløftning i seg selv. Og så har jeg tatovert eyeliner og tatoverte og skraverte lepper, sier Linn - uten å rødme.

-  Jeg må vel innrømme at jeg er litt ekshibisjonistisk av meg.

-  Du er ikke redd for å bli betraktet som dum og deilig av tv-seerne?

-  Nei, jeg er så vant til det. Men det varer bare til folk blir kjent med meg. Da oppdager de at jeg har bein i nesa og gode egenskaper, mener Linn.

-  Kommer dere til å ha sex i huset?

-  I utgangspunktet ikke. Men ... Det er et vanskelig spørsmål å besvare, sa Carina.

-  Ikke umulig. Det kommer helt an på hva gutta har å by på, sa Linn.

De to svenske babene, glamourmodellen Angelica og villkatten Jessica, er heller ikke fremmed for å ha sex på skjermen.

INN I BB-HUSET: Therese Olander (23) fra Bærum.
INN I BB-HUSET: Lin Høyem (25) fra Oslo.