<strong>ROSKILDE:</strong> I dag starter Roskilde-festivalen i Danmark. Allerede i natt ble to jenter overfalt på festivalens teltområde. Foto: PONTUS LUNDAHL / Scanpix
ROSKILDE: I dag starter Roskilde-festivalen i Danmark. Allerede i natt ble to jenter overfalt på festivalens teltområde. Foto: PONTUS LUNDAHL / Scanpix Vis mer

Jente slått bevisstløs på Roskildefestivalen mens hun tisset

Da hun våknet, var trusa revet av henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROSKILDE (Dagbladet): Rundt klokka to i natt ble ei 16 år gammel jente overfalt mens hun satt og tisset ved siden av et telt på Roskilde-festivalen i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

Hun fikk et knyttneveslag i hodet, og mistet bevisstheten. Da hun våknet igjen, var trusa hennes revet i stykker.

Jenta har blitt undersøkt ved Senteret for voldtektsofre i Roskilde, og politiet har undersøkt gjerningstedet med hunder - uten hell.

Også en 19 år gammel jente fra København ble overfalt i natt på den danske festivalen mens hun satt og tisset. Litt etter klokken ett fikk politiet i Midt- og Vestsjælland beskjed om at kvinnen hadde blitt lagt i bakken av en mann som prøvde å voldta henne.

Mannen skal ha holdt kvinnen foran munnen mens han prøvde å rive skjorta av henne. Kvinnen hylte, og mannen, som skal ha vært mellom 20 og 30 år med arabisk utseende, stakk fra stedet.

- Jeg vet godt at det er en utopisk tanke, men hvis det går an, så er det nok en god idé at man alltid går to og to sammen. Selv om episodene er alvorlige, må man tenke på at det er mer en 50 000 personer samlet på Roskilde, sier politiets pressetalsmann, Carsten Andersen, til Ekstra Bladet.

Følg Dagbladets Roskilde-team på Twitter. @jonaspetter og @urke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer