Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jentegruppe i Ylvis-uenighet

Ikke så enkelt å være fem i gruppa.

BÅRD ELLER VEGARD?: Låta «Bar Bar Bar» har bragt Crayon Pop til toppen av den koreanske singellista. Når Dagbladet spør, blir de ikke enig om hvem de liker best av Ylvis-brødrene. Foto: MAMA
BÅRD ELLER VEGARD?: Låta «Bar Bar Bar» har bragt Crayon Pop til toppen av den koreanske singellista. Når Dagbladet spør, blir de ikke enig om hvem de liker best av Ylvis-brødrene. Foto: MAMA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HONGKONG (Dagbladet): Når Ylvis i ettermiddag skal opptre på det TV-sendte showet Mnet Asian Music Awards, som er tilgjengelig for 2,4 milliarder mennesker i 94 land over fem kontinenter, deler de scene med det sørkoreanske jentegruppa Crayon Pop.

- Vi ser veldig fram til å opptre med Ylvis. Vi hørte først «The Fox» i bilen, så sjekket vi ut videoen. Den er veldig morsom. Å opptre med dem blir en ny opplevelse for oss, og vi gleder oss til å se hvordan publikum vil reagere på opptredenen vår sammen, sier Gummi, Choa, Ellin, Soyui og Way til Dagbladet gjennom sin sørkoreanske tolk.

Jentene, som er mellom 22 og 25 år, traff Ylvis for første gang under øvelsene på onsdag. Der så de det de betengner som et «komisk syn».

- Da vi øvde med dem på scenen, kunne vi se at de slet litt med dansetrinna og sniktittet bort på oss for å se hvordan vi gjorde det. Det gjorde inntrykk, forteller jentene.

Dagbladet traff i går på en sørkoreansk jentegjeng som ikke er videre imponert over Ylvis og «The Fox», og synes at Psy er kjekkere og «Gangnam Style» er bedre. Crayon Pop er imidlertid litt mer diplomatiske.

- Både Psy og Ylvis har sin særegne sjarm. Men Ylvis ser virkelig ut som noen filmstjerner, sier jentegruppa.

- Har dere en Ylvis-favoritt, da? Bård eller Vegard?

- Det er veldig vanskelig å velge. Vi har så forskjellige preferanser, så vi kan ikke velge ut en som vi er enige om, sier Crayon Pop og bryter ut i et kollektivt fniseanfall.

Tidligere år har det også blitt gjort samarbeid mellom vestlige og asiatiske artister i MAMA-sammenheng. I fjor var det B.O.B og Seo som sto på scenen sammen, mens i 2011 var det Snoop Dogg og 2NE1 som forente sine musikalske evner.

Også Stevie Wonder, svenske Icona Pop og Paris Hilton skal være innslag på prisutdelingen i år.

Gruppa, som er satt nennsomt sammen av plateselskapet Chrome Entertainment etter auditioner, inntok topplasseringen på Billboards koreanske singelliste tidligere i sommer med låta «Bar Bar Bar», som på grunn av sin merkelige musikkvideodans ble sammenlignet med Psys «Gangnam Style».

 Da Ylvis ble spurt om Crayon Pop-samarbeidet på en pressekonferanse i natt norsk tid, brøt brødrene ut i en spontan sang og dans, der de etterlignet jentebandets hit «Bar Bar Bar», til rungende latter fra salen.

- Vi kan bli store i Sør-Korea, så kan de bli store i Norge. Vi har veldig lyst til å invitere dem til Norge. De kan bo i huset vårt, sier sa Bård.

Crayon Pop har tenkt å ta det norske brødreparet på ordet når det gjelder den lovnaden.

- Vi kommer til å dra med en gang vi har muligheten. De har lovet oss det nå, så de bør holde ord. Vi kommer til å mase på den invitasjonen hver dag nå, sier jentene.


ASIATISK POSERING: Bård og Vegard Ylvisåker møtte en fullstappet pressekonferansesal i Hongkong i natt. Der hadde Ylvis invitert Crayon Pop til Norge. Foto: MAMA
ASIATISK POSERING: Bård og Vegard Ylvisåker møtte en fullstappet pressekonferansesal i Hongkong i natt. Der hadde Ylvis invitert Crayon Pop til Norge. Foto: MAMA Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!