Jentene klare for Gutta Boys

Verdens største jentehysteri nærmer seg Oslo: Backstreet Boys står på scenen i Spektrum i morgen og lørdag, og jentene har allerede i to døgn danset, sunget og sovet foran Oslo Spektrum.

De tre 17-åringene Kjersti Krogstad, Jeanette Dybvik og Silvia Lislelid fra Sula utenfor Ålesund har siden tirsdag forberedt seg til konserten som, for dem og flere tusen andre, er årets begivenhet: Backstreet Boys på den runde scenen i Spektrum.

I dag ruller de tre ut soveposene for å få de beste plassene helt foran scenen. Andre har inntatt posisjonene før dem, men sunnmørsjentene har is i magen.

Guttene selv kommer først fredag, sannsynligvis i sin egen turnébuss, fra København, der de spiller i kveld.

- Utrolig sexy

- Backstreet Boys er ikke et band som er satt sammen. De er et helstøpt band. De er talentfulle.

- De kan både synge og danse.

- De skriver til og med noen av sine egne låter selv.

Og så kommer det:

- ...i tillegg er de bare helt utrolig sexy!

Og konklusjonen er entydig - og ikke akkurat oppsiktsvekkende:

- Vi kan ikke få sagt hvor gode Backstreet Boys er.

Gaver i gull

- Jeg er så full av energi og så rastløs som det er mulig å bli. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får se dem på scenen, sier Jeanette Dybvik, som i likhet med sine venninner har hele rommet dekket av plakater av sine helter fra Florida. Og selvsagt er alle platene, videoene og alt annet nødvendig utstyr som kan knyttes til Backstreet Boys, på plass. Og guttas dansesteg? Jo da, de er vel innøvd.

Gaver til yndlingsguttene er for lengst kjøpt inn, og vi kan røpe at her vanker det både gullsmykker, gullarmbånd, capser, bamser - bare fra de tre jentene! Og det er Nick og Kevin som kan vente seg mest oppmerksomhet.

- Vi håper at de kan ta oss i hånda, og gi oss en klem, forteller Kjersti Krogstad, og blir helt sprutrød bare ved tanken på at drømmen kan gå i oppfyllelse.

Liker ikke kjærestene


Sunnmørsjentene skal på begge konsertene - og de akter å ha sjefsplasser på begge.

- Jeg var her i fjor. Det var helt sinnssykt, og det ble veldig varmt. Hvis vi ikke kommer helt foran scenen, besvimer vi. Så vi er nødt til å komme helt fremst.

- Sto dere helt framme på konserten med Boyzone?

- Hva!? Boyzone..? De er noen ordentlige fløtepuser. Noe møkk.

- Hva er Backstreet Boys da?

- De er en kjempegruppe!

- Er det overhodet noe negativt med Backstreet Boys?

- De fleste av dem har kjærester, og det liker vi ikke.

I morgen kveld og lørdag er Spektrum igjen fullsatt, og Røde Kors: Husk at sist gang var det 400 som trengte bistand av dere.

GUTTEKLARE:Jeanette Dybvik,Kjersti Krogstad og Silvia Lislelid er klare for Backstreet Boys