Jentene på tur

Cecilie Skog reiser til Kilimanjaro for femte gang. Nå sammen med åtte jenter og en NRK-fotograf.

JENTEFLOKK PÅ TUR: Cecilie Skog (36) er klar for ny fjelltur med 8 jenter og en eneste kameramann. (Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet)
JENTEFLOKK PÅ TUR: Cecilie Skog (36) er klar for ny fjelltur med 8 jenter og en eneste kameramann. (Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Det var da Cecilie Skog møtte NRK-journalist Karine Næss Frafjord da de begge syklet Nordsjørittet, at Skogs nye ekspedisjon så dagens lys. Det kunne Rogalands Avis melde tidligere denne uken.

Dokumentar om turen NRK-journalisten hadde lenge hatt lyst å reise på tur, og mente det beste var om de to spreke jentene gikk sammen og laget en dokumentar om turen.

- Det var jo en kjempegod idè, så etter et par runder med diskusjon bestemte vi oss for å gjøre det, sier Skog til Dagbladet.

Med søster på tur I forrige uke reiste Skog og Næss Frafjord med syv av sine utvalgte venninner, deriblant Skogs søster og bestevenninne.

- Jeg sa til søsteren min, Monica, at nå skal du endelig få være med på tur, sier Skog og ler. Det er kjempekjekt at jeg endelig får henne med på langtur. Vi har gått turer i lag tidligere, men aldri en så lang en, legger hun til.

Hanen i høneflokken - Vi blir ni jenter og en eneste mann, nemlig kameramannen, så jeg tror han kommer til å kose seg veldig, sier Skog og ler.

Resultatet av turen vil bli en dokumentar til "Ut i naturen", som kommer til å gå på NRK til våren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer