Jenter på tv-tur

Mette Aakerholm (24) skal ikke bare tv-debutere som programleder i reiseserien «Tur/retur». Hun skal også holde styr på standupkomikeren Lisa Tønne (22).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Lisa Tønne skal egentlig gjøre det jeg ber henne gjøre. Men hun finner alltid på et eller annet, flirer Mette Aakerholm oppgitt.

- Jeg skal vel være en slags altmuligkvinne. Og jeg er så schizofren at jeg etter hvert er blitt en hel gjeng, smiler Lisa Tønne.

«Tur/retur» har premiere på TVNorge 12. oktober, og sendes i åtte uker framover. Den nye tv-duoen skal «turnere» i Israel, Portugal, Canada, Kenya, Danmark, Filippinene, Pakistan og Vietnam.

Vilt i villmarka

- Hver gang har vi med oss en norsk kvinne eller mann som har røtter i landet vi reiser til. Tanken er at de skal være døråpnere til sitt eget land, samtidig som de viser oss godbiter vi ellers ikke hadde funnet, forklarer Mette Aakerholm.

Når rapperen Esben Selvig fra hipphoppbandet Klovner i kamp guider jentene i Danmark, ender seansen med nakenbading. En fotosafari i Kenya ender med nærkontakt med løver og elefanter.

- Du føler deg ganske liten når elefantflokken kommer dundrende og det eneste våpenet masaiene har er pil og bue, sier Mette Aakerholm, som også traff hvitbjørn i Canada.

- Vi var ute og fisket, og plutselig sto den der. Det var helt vilt, sier hun.

Truer ikke Hjeltnes

Produsentene av «Tur/retur», Holm & Hagfors, lager også «Gutta på tur».

- Men vi er ikke noe «Jentene på tur», stønner de ferske tv-fjesene.

- Ikke har vi med oss kjendiser, og ikke bare jenter, insisterer de.

REISEMAKKERE: Mette Aakerholm (t.v.) og Lisa Tønne jakter verden rundt på annerledes reiseopplevelser i «Tur/retur». 12. oktober er det premiere på TVNorge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer