Jeremy Clarkson får komme tilbake på BBC. Men ikke til «Top Gear»

Klar for britiske «Nytt på nytt».

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Jeremy Clarkson fikk sparken i det populære programmet Top Gear - men allerede om to uker skal han tilbake på BBC-skjermen som gjest. Foto: AP Photo/Matt Dunham
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Jeremy Clarkson fikk sparken i det populære programmet Top Gear - men allerede om to uker skal han tilbake på BBC-skjermen som gjest. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV-profilen Jeremy Clarkson (54), kjent fra «Top Gear», fikk sparken fra BBC etter at han skal ha slått en produsent tidlig i mars.

Mange hadde meninger om den populære programlederens framtid og Clarkson la aldri skjul på hva han mente da han kalte BBC-ledelsen idioter.

Nå melder britiske Daily Mirror at Clarkson allerede 24. april vil være tilbake på BBC-skjermen. Dette til tross for at han fikk sparken under en måned tidligere.

«Nytt på nytt» Clarkson skal gjeste programmet «Have I Got News For You» på BBC 1. Programmet kan sammenlignes med NRKs «Nytt på nytt».

Dette vil i så fall være første gang at 54-åringen viser seg på skjermen etter den siste «Top Gear»-episoden 8. mars.

Ifølge Daily Mirror brukte BBC-ledelsen flere uker på å bestemme seg om de ville la Clarkson vise seg på kanalen igjen.

- Jeremys kontrakt med Top Gear vil ikke fornyes, men han er ikke bannlyst fra vise seg på BBC, uttaler en talsperson for TV-kanalen.

Ikke politisak Tirsdag ble det kjent at britisk politi vil ikke etterforske hendelsen som førte til at den tidligere «Top Gear»-programleder fikk sparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer