Jeremy Clarkson jobber for «Top Gear» igjen

BBC bekrefter at Clarkson har jobbet for «Top Gear» igjen, men uten betaling. - Han er ikke bannlyst fra BBC, sier statskanalen.

SIRKUSHESTER OG LUKTA AV SAGMUGG: BBC har latt Jeremy Clarkson jobbe med «Top Gear» igjen. Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNIS
SIRKUSHESTER OG LUKTA AV SAGMUGG: BBC har latt Jeremy Clarkson jobbe med «Top Gear» igjen. Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Clarkson, som har ledet programmet sammen med James May og Richard Hammond, ble suspendert etter at han slo til en produsent under en krangel om manglende varmmat på hotellet der de bodde under opptak i North Yorkshire.

Clarkson har nå vært inne i BBC-varmen igjen, om enn for en stakket stund.

Han skal ha hjulpet statskanalen gjøre voiceover-kommentarer til de aller siste «Top Gear»-episoden han selv medvirker i, skriver Daily Mirror.

- Ikke bannlyst fra BBC En talsperson for BBC bekrefta mandag at Clarkson på ny har jobbet for det populære bilprogrammet.

- Han har gjort en voiceover for «Top Gear». Han var inne hos BBC for to uker siden. Han fikk ikke betalt. Selv om dette skjedde etter hans siste kontrakt ikke ble fornyet faller arbeidet inn under hans forrige kontrakt, sier talspersonen og legger til.

- Clarkson er ikke bannlyst fra å opptre på BBC. 

Programmet vil inneholde innslagene fra de gjenværende episodene av den populære serien med Clarkson, Hammond og May. Opptakene ble spilt inn før Clarkson fikk sparken, men er så langt ikke sendt på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.