- Jeremy Clarkson kommer til Norge som planlagt

Selv om «Top Gear»-programlederen er BBC-suspendert.

SKAL KOMME TIL NORGE: Jeremy Clarksons opptreden i Norge skal ifølge arrangør Atomic Soul være uaffektert av dagens hendelser. Foto: AFP PHOTO / ANA POENARIU
SKAL KOMME TIL NORGE: Jeremy Clarksons opptreden i Norge skal ifølge arrangør Atomic Soul være uaffektert av dagens hendelser. Foto: AFP PHOTO / ANA POENARIU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): BBC annonserte i dag via en pressemelding at tv-kanalen har suspendert «Top Gear»-programleder Jeremy Clarkson etter «bråk» med en produsent.

Clarksons suspensjon kommer imidlertid ikke til å ramme de oppsatte Top Gear Live-arrangementene i Stavanger helga 27. og 28. mars, ifølge Peer Osmundsvaag hos arrangøren Atomic Soul.

- BBC har sluppet en pressemelding relatert til TV-programmet, og til den har vi ingen kommentar. Men Top Gear Live er uaffektert av dette og vi ser fram til fire show med alle tre programlederne mot slutten av måneden, sier Osmundsvaag til Dagbladet.

«Top Gear», med programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i fri utfoldelse, har holdt det gående siden 2002 og 2003 og nådd eventyrlige seertall. Konseptet er forlengst utvidet til også å omfatte et eget bilblad og turnerende liveshow - som altså kommer tilbake til Norge igjen om i underkant av tre uker.

BBC opplyser i pressemeldingen i dag at Clarkson er «suspendert i påvente av en etterforskning», og at den kommende søndagens episode ikke kommer til å bli sendt som planlagt på BBC2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer