Jeremy Clarkson trekker seg fra britisk «Nytt på Nytt»

Etter bråket.

INGEN SNARLIG TV-RETUR: Jeremy Clarkson har fått sparken fra «Top Gear», og dropper også den planlagte gjesteopptredenen i BBC populære «Have I Got News For You». Foto: Reuters / NTB Scanpix
INGEN SNARLIG TV-RETUR: Jeremy Clarkson har fått sparken fra «Top Gear», og dropper også den planlagte gjesteopptredenen i BBC populære «Have I Got News For You». Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jeremy Clarkson has trukket seg fra sin planlagte gjesteopptreden på BBC-programmet «Have I Got News For You» - det britiske originalprogrammet som «Nytt på nytt» er modellert etter.

Clarkson, som nylig fikk sparken som programleder for «Top Gear» etter flere kontroverser og håndgemeng med programmets produsent Oisin Tymon, skulle 24. april gjøre sin første TV-opptreden etter avskjedigelsen.

54-åringen har flere ganger tidligere vært gjesteprogramleder for «Have I Got News For You», men har ifølge produksjonsselskapet Hat Trick selv valgt å droppe det denne gangen.

Tror han kommer tilbake - Ved ettertanke har Jeremy Clarkson valgt å ikke lede «Have I Got News For You». Vi forventer at han gjenopptar jobben senere på året, uttaler Hat Trick-sjef Jimmy Mulville til BBC News.

Også Clarksons planlagte opptredener i «Top Gear»s liveshow i Stavanger i vår, ble utsatt på ubestemt tid.

Ifølge The Guardian hadde BBC-ledelsen ingen problemer med at Clarkson ledet satire-quiz-programmet - de understreket at selv om Clarkson har fått fyken fra «Top Gear» har han ikke noe generelt forbud mot å vise seg på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer