FORSINKET FLY: Jeremy Clarkson er på vei på ferie, men venter på et forsinka Norwegian-fly. Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNIS
FORSINKET FLY: Jeremy Clarkson er på vei på ferie, men venter på et forsinka Norwegian-fly. Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNISVis mer

Jeremy Clarksons fly forsinket. Gjorde narr av Norwegian i fire timer

- Jorda kaller, Norwegian. Flyet mitt er fire timer forsinket, men jeg må fortsatt sjekke inn til vanlig tid? Virker merkelig.

(Dagbladet): - Er det noen her som jobber for Norwegian? Er noen i nærheten av en telefon? Ringer den? Kan du svare? skriver den tidligere BBC-programlederen Jeremy Clarkson til sine seks millioner følgere på Twitter.

I flere timer har Clarkson sittet på en flyplass og ventet på et svært forsinket norwegianfly.

- Jorda kaller

Clarkson var en del av den anerkjente trioen som ledet programmet «Top Gear», men han fikk fyken av BBC, etter å ha gått til fysisk angrep og skjelt ut produsenten Oisin Tymon.

Clarkson er tydelig oppgitt over flyselskapet, og etterlyser informasjon.

- Jorda kaller, Norwegian. Flyet mitt er fire timer forsinket, men jeg må fortsatt sjekke inn til vanlig tid? Virker merkelig, skriver han.

Første dag i ferien

Mens Clarkson oppdaterer sine 6 millioner Twitter-følgere på forsinkelsen, legger han ut bilder av det han omtaler som et fascinerende Norwegian-magasin.

- Det er ikke akkurat slik jeg så for meg første dag i ferien, skriver han, etterfulgt av en oppdatering om at flyreisen endelig ser ut til å starte.

«Top Gear» er en av BBCs største suksesshistorier noensinne. Programmet generer 600 millioner kroner årlig og er solgt til 170 land verden rundt.