Jernarbeider tar av

De er svære som isfjell, løgnene jernarbeideren Horty spinner rundt sitt møte med en stuepike på det ulykksalige skip Titanic. Men de er overmåte hete, faretruende vulkanske.

Vår franske venn (Olivier Martinez) har vunnet en tur til Southampton for å se sjøsettingen av fartøyet, hjelper stuepiken Marie (Aitana Sanchez Gijsn) med husly natten før båten går, drar hjem med et foto av henne og får straks mistanker om at fruen Zoé (Romane Bohringer) har vært utro. Dermed lyger han på seg erotiske stuepikeeskapader i fleng foran en gjeng helharry kamerater på den lokale baren. Han blir så flink til å fortelle at ryktene om ham sprer seg.

Utgangspunktet er ikke så dumt. Hvem som helst kan spe på for å gjøre seg selv større iblant eller falle for fristelsen til å la drømmene overta en grå hverdag. Det kunne blitt en fornuftig og betagende historie av det. Horty drømmer de rene legeromaner. Store deler av dialogen minner derfor om dårlige utdrag av hine dagers «Doktor Kildare,» som sikkert er okay for Kildare, men i drøyeste laget i antatt seriøs film. Legg til sjalusi, litt pengebegjær og et par småparodiske elskovsscener blant tang og tare, og du sitter storøyet tilbake.

En pen mann roter seg skrekkelig bort.