Jernring om Sørum

I går landet Knut Anders Sørum i Tyrkia, og ble øyeblikkelig omringet av sikkerhetsvakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ISTANBUL (Dagbladet:) Knut Anders landet i en jernring av væpnede soldater og sikkerhetsvakter, og den norske delegasjonen ble eskortert av sju politifolk på veien til hotellet.

- Det er bare fint, det, jo flere, jo bedre. Jeg synes det er greit med metalldetektorer og sikkerhetsopplegg overalt, selv om jeg overhodet ikke har vært bekymret på forhånd. Livet er for kort til å bekymre seg, det overlater jeg til andre, sier Knut Anders.

Superdupert

Tyrkiske myndigheter bruker Eurosong for å teste ut sikkerhetsopplegget foran NATO-toppmøtet neste måned. Men for Knut Anders Sørum er det en best mulig norsk plassering i Eurosong som gjelder.

- Det er stas endelig å være her. Været er deilig og jeg har det superdupert. Jeg sprader rundt her med flagget på brystet og er sterk og klar for å kjempe for Norge, sier han.

I dag tester han for første gang scenen han skal stå på og framføre «High» foran millioner av europeere lørdag.

- Det blir spennende å prøve seg på scenen. Sangen og framføringa har vi kontroll på, nå får vi se hvordan det fungerer her, sier Knut Anders.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer