MYSTISK PROSJEKT: Hvorfor jobber «Seinfeld»-gjengen sammen igjen? Jerry Seinfeld lover snarlig svar, men det er ikke snakk om nye episoder av komiserien som ble sendt på NBC mellom 1989 og 1998. FOTO: NBC
MYSTISK PROSJEKT: Hvorfor jobber «Seinfeld»-gjengen sammen igjen? Jerry Seinfeld lover snarlig svar, men det er ikke snakk om nye episoder av komiserien som ble sendt på NBC mellom 1989 og 1998. FOTO: NBCVis mer

Jerry bekrefter «Seinfeld»-reunion

Men håper du på flere episoder blir du trolig skuffet.

(Filtermagasin.no): Er gjengen bak «Seinfeld» virkelig i ferd med å gjenforenes?

Ryktene dukket først opp da Jerry Seinfeld tidligere i år fortalte at han jobbet med et «mystisk prosjekt» sammen med produsent Larry David.

Han ga ingen videre detaljer, men opplysningene satte umiddelbart i gang fantasien hos «Seinfeld»-fansen.

Og i midten av januar dukket det opp et bilde på Twitter av Jerry og skuespiller Jason Alexander på vei inn til Tom's Restaurant - en viktig location i mange episoder.

En éngangsgreie I går var Jerry gjest på radioprogrammet «Boomer & Carton», egentlig for å snakke om amerikansk fotball før Super Bowl, og her kom også Twitter-bildet opp som tema.

Riktignok ville ikke Seinfeld si nøyaktig hva de nå koker i hop, men han bekreftet at han og Jason Alexander var på Tom's Restaurant for å spille inn noen scener. Han avkreftet imidlertid at det var snakk om en ny full runde av «Seinfeld».

Han benektet videre at de spilte inn en reklame til Super Bowl (men var etterpå noe vagere om akkurat dette) eller at innspillingen var til en ny episode av Seinfelds webserie «Comedians in Cars Getting Coffee». Han fortalte også at flere «Seinfeld»-karakterer var involvert i prosjektet.

Dette skal være en éngangsgreie, og på spørsmål om dette var til en lang eller kort video, svarte han «et kortere format».

Dessuten lover Jerry Seinfeld at vi kommer til å se resultatet veldig, veldig snart.

- Ikke vår stil De fire «Seinfeld»-skuespillerne hadde en særdeles vellykket metagjenforening i sesong sju av Larry Davids komiserie «Curb Your Enthusiasm» (2009). 

FANGET OPP PÅ TWITTER: Et bilde av Jason Alexander og Jerry Seinfeld på vei inn til Tom's Diner dukket opp i midten av januar.
FANGET OPP PÅ TWITTER: Et bilde av Jason Alexander og Jerry Seinfeld på vei inn til Tom's Diner dukket opp i midten av januar. Vis mer

Også da insisterte Seinfeld på at dette bare kom til å skje én gang.

- Vi ville aldri gjort en tradisjonell gjenforening, det er ikke vår stil. Men noe som dette - noe litt mer fjollete og litt mer på siden - føltes riktig for oss, sa han til Entertainment Weekly.

Denne artikkelen er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.