Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jerry Hall-feber

LONDON (Dagbladet): Jerry Hall har fått mer forhåndsomtale enn noen annen skuespiller. Det går ikke en dag uten at hun omtales i britisk presse.

Siden det ble kjent for fem uker siden at hun skulle overta rollen som Mrs. Robinson i «The Graduate», har det vært 144 historier om henne, mens Tony Blair måtte nøye seg med 103 intervjuer eller omtaler i samme periode. «The Graduate» på Gielgud-teateret har hatt mye mer omtalen enn den fortjener. Det skyldes ikke minst at den første Mrs. Robinson var filmstjernen Kathleen Turner, og det ble framstilt som en sensasjon at hun stripper på scenen. Resultatet var en salgssuksess.

Mye av æren må nok gå til produsenten John Reid, venn og promotor for Elton John. Han er ekspert på PR-triks og har klart å fylle teateret, trass i flere dårlige avisomtaler.

Da Turner ønsket avløsning, var han på jakt etter en ny stjerne. Han falt for Jerry Hall, men spørsmålet var om fotomodellen kunne spille teater. Etter en times prøving med regissøren Terry Johnson ble han overbevist om at hun kan være morsom, og at hun derfor vil bli en suksess.

Billettsalget går utmerket - noen går nok dit for å se en naken Jerry Hall, mens andre håper at de skal få se en god forestilling. Forestillingene med Jerry Hall starter 31. juli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media