Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jessica Biel i nye «A-Team»

80-tallsserien blir gjenopplivet.

SPILLER I «A-TEAM»: Jessica Biel blir å finne i den kommende «A-Team»-filmen. Foto: AP Photo/Evan Agostini/Scanpix
SPILLER I «A-TEAM»: Jessica Biel blir å finne i den kommende «A-Team»-filmen. Foto: AP Photo/Evan Agostini/Scanpix Vis mer

||| Los Angeles (NTB): En ny versjon av 80-tallsserien «The A-Team» med stjerner som Liam Neeson, Bradley Cooper og Quinton «Rampage» Jackson i rollene har gått i produksjon.

Og nå er ytterligere to kjente skuespillere klare for å være med.

Det er Jessica Biel og Sharlto Copley som skal være med i TV-serien, som får beregnet premiere i juni neste år, melder filmbransjebladet Entertainment Weekly.

Den nye versjonen av «The A-Team» kommer som originalen til å handle om fire Vietnam-veteraner, som er på flukt etter å ha blitt dømt for et bankran de engang begikk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling