Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jessica klippet det norske flagget

Flaggkrangel i Big Brother i dag.

(Dagbladet.no): I Big Brother-huset ble den norske nasjonaldagen markert i dag. Men Jessica syns ikke noe om det norske flagget og ga blaffen i hva de andre deltagerne mente om hennes manglende respekt for flagget.

Tøybit i tre farger

- Denne tøybiten med tre farger sier meg ingenting, sier Jessica og holder opp flagget.

- Nei, klipp det i stykker da, og se hvor populær du blir, sier Linn.

- Okei, fine, sier Jessica

Hun finner fram kjøkkensaksen og begynner å klippe.

Det hele startet etter at korpset hadde spilt og deltagerne gikk inn i huset igjen.

Flaggkrangel

KLIPPET I FLAGGET: Jessica klippet i det norske flagget under dagens feiring i Big Brother-huset. Foto: Big Brother
KLIPPET I FLAGGET: Jessica klippet i det norske flagget under dagens feiring i Big Brother-huset. Foto: Big Brother Vis mer

Anna tullet det norske flagget rundt seg og Linn reagerte.

Dermed var flaggkrangelen i gang.

- Det her er et flagg. At dere kan ha så mye følelser for en tøybit, det skjønner jeg ikke, sier Jessica og holder fram flagget.

- Ikke jeg heller, sier Anna.

- Hvis du ikke respekterer det så er det du som har et problem, roper Linn til Jessica.

- Hva er det jeg ikke respekterer?, spør Jessica.

- Man legger ikke et flagg i bakken, man spytter ikke på det og man tenner ikke på det. Vi har vært her i fire måneder og respektert svenske folk, vær så snill og respekter oss i en dag, sier Linn.

- Like mye som jeg kan pisse på et svensk flagg så kan jeg pisse på et norsk flagg, for jeg driter i flagg, sier Jessica.

Les utdrag fra krangelen her.

- Jeg har fått beskjed om det som skjedde. Det er dårlig timing at det skjer på 17. mai, men Jessica sier at hun ville gjort det samme med det svenske flagget. Det hele har roet seg ned nå, sier Ingerid Medhus, presseansvarlig for Big Brother, til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling