Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jesus Freak

Kristenrockens superstjerner inntar Oslo Spektrum fredag. Og etter bandets «Jesus Freak»-skive å dømme er det flere enn menigheten som bør ta seg en tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DC Talk er en trio bestående av to hvite og en svart, som de siste åra har herjet rundt på Amerikas bedehus og liknende til bokstavelig talt stående ovasjoner og tungetaler. «Jesus Freak» skal ha solgt noe sånt som tre millioner i Statene. Hvordan det kan ha gått til, får vi svar på idet plata endelig gjøres tilgjengelig på det sekulariserte markedet her til lands. Gutta gjør vann til vin i sin omgang med lette popmelodier, smygende ræpp, kvasse funkgitarer og vokalprestasjoner helt i toppklassen. Som seg hør og bør et gla'kristent orkester er det ikke hypertrendy og heller ikke musikkpolitisk riktig i all sin glatte og rene stil. Men slike småting er det for dumt å henge seg opp i all den tid «Jesus Freak» låter fanden så frisk og gjennomført.

Hele Norges coronakart