- Jesus kunne ha kommet tilbake, presentert en perfekt julespesial, og fansen ville ha hatet ham

Mange mener Chris Evans var dømt til å mislykkes som «Top Gear»-programleder. 

TREKKER SEG: Chris Evans (50) ledet bilprogrammet Top Gear i seks episoder, før det i går ble kjent at han trakk seg som programleder. Foto: Yui Mok/PA/NTB Scanpix
TREKKER SEG: Chris Evans (50) ledet bilprogrammet Top Gear i seks episoder, før det i går ble kjent at han trakk seg som programleder. Foto: Yui Mok/PA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag ble det kjent at Chris Evans (50) trekker seg som programleder i «Top Gear».

- Jeg gjorde mitt beste, men noen ganger er det ikke nok. Teamet er briljante, og jeg ønsker dem alt godt, skrev Evans på Twitter mandag

Det ble samtidig kjent at Evans skal være under etterforskning av politiet etter anklager om seksuelle overgrep mot en kvinnelig kollega på 90-tallet, skriver The Guardian. Evans har benektet anklagene.

Det er ikke kjent om disse anklagene er en medvirkende eller direkte årsak til at Evans trekker seg. Kilder i BBC hevder overfor den britiske avisa The Telegraph at det ikke er det, og sier at beslutningen om Evans sorti ble tatt i forrige uke.

50-åringen skal fortsatt lede Radio 2 Breakfast på BBC, ifølge The Mirror.

Fikk sparken

Det en gang så populære bilprogrammet har tapt både glansen og tv-seerne i løpet av svært kort tid.

Bilprogrammet ble tidligere ledet av Jeremy Clarkson, sammen med James May og Richard Hammond. Den siste episoden hadde 5,8 millioner seere i Storbritannia, og serien hadde angivelig 350 millioner seere verden over på det meste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer