Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jet Li er «The One»

Jet Li er Hollywoods nye favoritt. Han er enkelt og greit «The One».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egentlig var det bryteren The Rock som skulle være «The One», men nå har rollen gått til den asiatiske superstjernen Jet Li.

«The One» er en overnaturlig thriller, laget av teamet bak «Final Destination», James Wong og Glen Morgan. Filmen handler om purk som må kjempe mot sitt onde 'jeg' fra en parallell dimensjon - for å redde seg selv og selvsagt verden!

Verdensundergang er nok dagligdags kost for Hollywoods nye yngling, Jet Li. Han har lenge vært stor stjerne i Asia og er en kjent kampsport ekspert.

I USA er Li blitt en suksess over natten. Nå er han fullbooket et par år fremover. Han er norges aktuell «Romeo Must Die» samt at han skal spille i oppfølgeren til «The Matrix».

Nå er han i Frankrike og spiller in Luc Bessons nye film, «Kiss of the Dragon» med Bridget Fonda og Tcheky Karyo. Helst skal han også få tid til «The Green Hornet» for Universal. Jet Li blir ikke arbeidsledig med det første.

THE ONE:Jet Li i en scene fra «Romeo Must Die».