Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jewel

Koselig nok, men uten de store låtene.

CD: Hun fornekter seg ikke, Jewel Kilcher. I coverheftet skriver hun at man ved å lytte nøye, vil høre sirenenes forførende sang. Fantasivesener åpenbarer seg dessverre ikke, men det er mulig det er her i gården det skorter på forestillingsevne. En påstand hun derimot har rett i, er at dette er hennes mest personlige siden gjennombruddet «Pieces Of You». Det er selvutleverende og nært, og som for å understreke det siste mikses vokalen høyt mens Jewel synger lavmælt helt oppi mikrofonen. Det handler om store følelser med utgangspunkt i små trivialiteter, for eksempel hvordan dagene går i «Stephenville TX» , hvor bondejenta havnet etter å ha funnet kjærligheten. Eller om å forlate L.A. for å finne seg sjæl, som hun synger på tittelsporet. En fin, liten plate som sikkert er viktig for fansen og Jewel selv - men ikke i den store sammenhengen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling