Jimmy Fallon brast i gråt i tv-comebacket

Måtte ta en pause da moren døde. I går var han tilbake med en tårevåt tale på «The Tonight Show».

EMOSJONELL: Talkshow-verten Jimmy Fallon hyllet sin avdøde mor i en rørende tale. Foto: NTB Scanpix
EMOSJONELL: Talkshow-verten Jimmy Fallon hyllet sin avdøde mor i en rørende tale. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jimmy Fallons mor, Gloria Fallon, døde 68 år gammel den 4. november i år. Talkshow-verten tok derfor en ukes pause fra «The Tonight Show» for å være med familien, og viste i stedet repriser.

Emosjonell tale

Mandag kveld var han tilbake på skjermen, og fikk nok en del tårer til å trille blant publikum i salen da han hyllet moren med en rørende tale:

«Da vi var små pleide mamma å følge oss til en butikk, meg og søsteren min, mens vi holdt hender. Da klemte hun hånden min tre ganger og sa: «Jeg elsker deg», og jeg klemte tilbake og sa: «Jeg elsker deg også.» Forrige uke var jeg på sykehuset og jeg tok hånda hennes og klemte jeg elsker deg. Jeg bare visste at vi var i trøbbel.»

- Det beste publikummet

Fallon var tydelig rørt mens han snakket om moren og tårene trillet. Han fortalte også at moren var det beste publikummet, og at det er henne han alltid forsøkte å få til å le.

«Vi skal fortsette å jobbe veldig hardt for å bringe litt lys og latter inn i verden. Mamma, jeg kommer aldri til å stoppe å prøve å få deg til å le. Jeg elsker deg», avsluttet Fallon talen sin.

Rørende opptreden fra Taylor Swift

OVERRASKET: Taylor Swift har gjestet «The Tonight Show» flere ganger, men overrasket med en opptreden i går. Foto: NTB Scanpix.
OVERRASKET: Taylor Swift har gjestet «The Tonight Show» flere ganger, men overrasket med en opptreden i går. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mot slutten av programmet gjorde den mye omtalte artisten Taylor Swift en rørende opptreden. Hun sang pianoballaden «New Years Day» fra det nye albumet «Reputation».

Swift har kun framført låta en gang hjemme hos seg selv for noen fans, så det var ikke så mange som hadde hørt sangen fra før. Mange fikk seg derfor en overraskelse da artisten i andre vers sang linja «Squeeze my hand three times in the back of the taxi».

Produsent Mike DiCenzo skrev om programmet på Twitter. Han skrev at Fallon tørket tårene mens Swift sang, og at nesten alle i publikum begynte å gråte da hun sang linja som minte om Fallons mor.

«Det var en vakker tilfeldighet i en vakker opptreden. «Hold fast i minnene dine, de vil holde fast i deg,» sang Taylor», skriver DiCenzo på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer