Jo synger Jokke og Jokke sier ja

Di derre gjør nok Joachim Nielsen en tjeneste når de nå endelig har spilt inn Jokkes klassiker «To fulle menn» på singel. Sangen som bandet har hatt på konsertmenyen siden de var «Hvem er Di derre?».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jokke håper coverversjonen av «To fulle menn» skal bidra til raushet både fra fru TONO og sir Royalties.

- Da jeg laga «To fulle menn» - ja, det var vel i 1986, men den kom på vinylsingel i 87 - da hadde jeg på følelsen at den var bra og jeg var nesten sikker på at den skulle bli en hit. Det blei den ikke før lenge etterpå, det blei jeg skuffa over, sier Jokke.

- Det hadde vært fint om alle mine sanger hadde blitt spelt inn av andre. Samme hvem som speller dem inn, så lenge det gir mange penger. At Di derre gjør «To fulle menn» er fett, de gjør en jævli' bra versjon og så er de hyggelige folk, sier Jokke.

Jo Nesbø forteller at singelinnspillingen ikke er en vennetjeneste:

- Det er rett og slett fordi det er en bra låt som har fulgt oss siden vi starta opp som band. Men jeg var nervøs i studio da Jokke kom innom.

- Det var jo klokka tre på ettermiddagen. Jeg er mye hyggeligere da enn midt på natta på Smuget, sier Jokke, som selv er i studio igjen for å gjøre ferdig sin neste soloskive, med utgivelse til høsten.

TO EDRU MENN: I går på østbredden av Oslo satt Jo og Joachim med etternavnene Nesbø og Nielsen. Førstnevnte har sammen med bandet Di derre spilt inn Jokkes låt «To fulle menn» N

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer