Joachim Trier mister antagelig Eisenberg

Men nå blir det film.

STJERNELAG: Men det kan hende Jesse Eisenberg (t.v.) ikke får anledning til å være med på Joachim Triers «Louder Than Bombs». Gabriel Byrne (t.h.) og Isabelle Huppert skal imidlertid fortsatt spille i filmen.
STJERNELAG: Men det kan hende Jesse Eisenberg (t.v.) ikke får anledning til å være med på Joachim Triers «Louder Than Bombs». Gabriel Byrne (t.h.) og Isabelle Huppert skal imidlertid fortsatt spille i filmen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Det ser omsider ut til å lysne for «Louder Than Bombs», Joachim Triers første engelskspråklige film.

Da produksjonstilskuddene fra NFI ble annonsert i dag hadde filmen 13.3 millioner kroner i støtte, og nå begynner det endelig å nærme seg innspillingsstart.

- Vi regner med å starte opptak rundt begynnelsen av september, forteller produsent Sigve Endresen til Filter.

62 millioner kroner i budsjett Sist sommer ble filmen stanset sent i planleggingsprossessen fordi man ikke hadde klart å skaffe nok midler, men tidligere i år gikk blant andre tv-kanalen Arte inn med penger i prosjektet, samtidig som etterhåndsstøtten også er blitt økt.

- Det var bittert i fjor da vi måtte stoppe ganske seint i planleggingsprossessen, men nå har vi bedre rammer og det blir en bedre film.

Budsjettet er nå oppe i over 62 millioner kroner, samtidig som både Isabelle Huppert og Gabriel Byrne fortsatt er med på rollelista.

Usikker Eisenberg Imidlertid ser det ut til at utsettelsen kan ha kostet filmen Jesse Eisenberg, som antagelig ikke vil få tid til å være med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer