Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Joan As Police Woman

Stilig Brooklyn-trio med kvinnelig vokal.

CD: Joan Wasser, Rainy Orteca og Ben Perowsky er trioen bak det obskure bandnavnet Joan As Police Woman - som er basert i Brooklyn, New York. I utgangspunktet en enkel besetning med gitar/piano/vokal, bass og trommer blir her supplert med gjester på strykeinstrumenter og blåsere. Dessuten dukker Antony (and the Johnsons) opp som medkomponist/vokalist på et spor, «I Defy».En nydelig sang for øvrig, der duetten mellom Joan Wasser og Antony framhever det beste og mest uttrykksfulle hos dem begge. Låta glir pent inn i helheten på dette albumet, der det dvelende og tilbakelente er den bærende stemningen. Arrangementene bygger opp om låtskriveren Joan Wassers distinkte, lengtende stemme. Det starter nakent cabaret-inspirert på første spor og fortsetter med sanger som fulgt av distinkt pianokomp både er forførende og kjølige på samme tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling