«Jobb med musa di...»

Dette lærer du ikke på skolen, skriver bladet «Du og kroppen din» til norske tenåringsjenter: «Bruk fingrene eller noe annet som du synes er spennende, og massér, berør og jobb med musa di.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Sex skal være gøy

- Helt idiotisk

- Vi liker sånne blader

Gamle griser er ikke den eneste målgruppa for sex i tekst og bilder. En fargerik miks av samleie, munnsex, onani, sjekking, filmstjerner og kroppspleie tilbys nå norske ungjenter gjennom blader som «Vi og gutta», «Du og kroppen din», «Teen» og «Gettit».

Bladene er ikke noe for folk som mener ungpike-sex er synd og skam. «Vi og gutta» har en fast spalte som heter «Min første gang», der er det ingen seksuell lavalder.

Dans nakne

I «Du og kroppen din» får 16-årige innskrivere utførlige svar på spørsmål som «Hvordan smaker sæd?» og «...kan dere skrive litt om andre stillinger (enn misjonærstillingen) også?»

Her er et av bladets tips til hvordan tenåringsjenter skal flørte med gutta: «Lurer på hvordan du ser ut tidlig om morran?» Og husk: «Ikke prat om triste ting. Flørting er en lys og morsom opplevelse som fort kan bli ødelagt av dystre samtale-emner...»

For den som har passert flørtestadiet og har fast partner, foreslår «Du og kroppen din» for eksempel «la trusa bli hjemme neste gang dere er ute, og sørg for å fortelle ham det (eller vise ham det) i løpet av kvelden.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer